Sunday, April 5, 2009

Cahaya mata ku

Assalamualaikum..Selamat Pagi..Mushi mushi...


Haa...inilah hero2 ummi..kanan sekali Umair (5) , tengah Ahmad Faiq Ghazi(1 +) , kiri Moustoffa (4)..So far ummi belum ader rezeki nak dapat baby girl...insya allah akan datang yer tapi kena tunggu baby Ghazi besar dulu...


Umair dan Moustoffa memang rapat...Nama mereka just that..memang pendek...Ummi teringatkan buyut(panggilan for great grandfather or grandmother utk orang jawa) mereka (sebelah ayah) pernah cerita pada Ummi..satu hari ader sedara mereka datang..so buyut ni ceritalah dia dah ader cicit 2 orang. Waktu ni baby Ghazi belum lahir..Sambung balik citer yer..cucunya ayah Umairlah tu namakan anaknya satu Umair satu Mustapa..lorr..kok macam nama orang kampung (loghat jawa yer)..Ummi gelak jer waktu buyut ni citer...



Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com

Esok bz' day Umair..Ummi cadangkan nak bagi muffin pada schoolmates dia..afternoon ni nak cuba buat so doakan yer..minta jadiklah muffin ni...hehehe first time nak buat muffin...

No comments: