Friday, May 15, 2009

Ayah accident

Assalamualaikum..

Sapa2 yang tengah makan err should not view this picture now maybe later..takderlah teruk sangat tapi boleh juga membuatkan anda berhenti makan...

Ayah accident semalam..When he entered the house after gave salam then he told me he bump into accident...dup dap dup dap...rasa macam nak berhenti jantung...then he told me it was a minor one....ayah tak nampak batu besar...so he ram to it dan jatuh...alhamdulillah at the traffic light so all the car and motor stop..otherwise I surely crying all the way right now...
Alhamdulillah Allah masih melindungi ayah walaupun ayah jatuh..just few scratch..sakit badan n kaki...blood pressure naik....tapi still ummi masih bersyukur sebab ayah tak cedera teruk...

Err...we are going to Cherating tomorrow..tak boleh nak cancel sebab dah book hotel...so kawan2 doakan semoga kaki ayah cepat sembuh...coz he needs to drive us there...ummi tak boleh drive jauh2...takut..

See yang kuning2 tu lebam..hujung ibu jari burn sket kena ekzos...kalo tgk betul2 ader lubang2 kecik..maybe kena batu kot..

2 comments:

Idayu said...

kesiannya..mg ayah ummi cpt sembuh ye.

Ummi-Izah said...

hehe...alhamdulillah...kami bertolak hari sabtu so jumaat tu ader satu hari tuk dia heal...tapi sian gak lah kena drive jauh2..