Monday, May 25, 2009

Cherating Day 2 Stories

Assalamualaikum...

Today ummi nak sambung cerita kat Cherating ...Day 2 pagi2 we went out to the beach...since air surut so we have to walk jauh sikitlah..sebenarnya kami kuar pagi2 coz ayah nak capture sunrise...so amik peluang ni jugak kutip sea shell..so tunjuk2 kat abang macam mana rupa sea shell...

Tengok kami berempat di tepian pantai



In the evening we went to Kuantan..amik SIL kat IKIP hostel. Then we headed to Benteng Kuantan near Jetty ..sedap makan kat sini and murah sket dari tempat lain..

Ni apa yang kami berempat makan..


Ini nama warung yang kami pergi...so if u come to Kuantan bolehlah singgah sini..


Balik jer dari Kuantan terus makan steamboat kat hotel..ni dah masuk dalam package..balik makan terus sambung makan lagi...hehe tengoklah badan ummi..yg pompuan je tengok yer..abang makan sikit2 jer...Moustoffa..dah last2 orang nak balik bilik barulah sibuk2 nak makan mee


No comments: