Friday, June 26, 2009

What Is My Next Craft Work?

Assalamualaikum..

Alhamdulillah ummi now is working for 2 custom made pencil case...Order come from ayah's colleague as a token for her daughters..

But since my youngest son Ahmad is in a crying stage (he is so afraid of cat till I could not leave him alone)... Let me tell ya a story within these few days there were stray kitten came to my house...and these cats were chasing people like crazy (mind my words ya)...Ahmad was so afraid ...till the stage where he wants me to always hug him...aduih stress gak nih letak nangis...tinggal nangis...so all the work has been postponed...

So ummi will show you the finish product once it done...at the mean time I have sketched one of the order...now got to he has awake and apa lagi cryinggggggggggggg......

2 comments:

Wan Anis Sorfina said...

Najlaa pon experience same thing.. tp bukan dgn kucing, tp dengan siput bab*.. Hari tu (ntah bila) hujan, esoknya.. siput dtg 'melawat' rumah.. skali nk kuar rumah, Najlaa nmpk siput tu.. bwk dia tgk dekat.. ingatkan berani, rupa2nya dia takut! menjerit2, peluk2 lagi.. hihi.. tp kucing pun dia takut jugak..

Wan Anis Sorfina said...

ooo nak tuka icon kat url,.. favicon tu eh? pergi ke layout,pastu edit html, tekan Ctrl F utk find, type favicon@icon (so tak payah lah kita scroll,wat mata sepet2 nak cari perkataan tu hhehe)..
ada perkataan link href='http ....ico' rel='shortcut icon'/> ha, tuka yang link yg bold tu je.. tp make sure gmbr favicon itu fail nye kecik@ resize dulu..

err .. faham tak? wahwah.. ummi izah try baca kat http://www.chokilala.com/tips-n-tricks/cara-memasang-favicon/ cara nk tuka bende tu mesti lah lebih kurang nk pasang favicon? betul tak.. ke tak betoi? .. ahaha! gud lucks!

ini satu lagi tutorial http://attyfir.blogspot.com/2009/06/tutorial-favicon.html