Saturday, July 18, 2009

And The Results....

Assalamualaikum...

Well today is the contest..Started around 2.40pm with 10 participants...Umair was the first contestant..ala hehe malu2 kucing gitu bila naik ke pentas...

Since ummi ader emergency, buyut umair is sick so we are heading kampung this weekend so ummi upload gambar jelah yer...kalo sempat balik nanti ummi citer lagi

Interview by judges... tanya kabare wak...tak tau nak jawab apa.. tgk tgn dia asyik pegang kain jer..


Sempat beraksi sekejap tapi macam kelam kabut..since he was the first one naik so macam tak tahu apa nak buat..takperlah Umair this is one of your experience in your lifetime...Tapi kalo goyang lama sket maybe ader chances menang kot hehehe...


Ni gambar sumer yang participate..yang menang girl yg pakai baju Sabahan..Second boy yg pakai punjab suit...and third girl hujung sekali yg pakai baju ala Puteri Gunung Ledang...pertandingan memang sengit...coz sumer pakai baju cantik2...but girl yang menang tu memang deserve coz she dance sekali and tak kekok lansung...

Tgk Umair yang poyo dihujung sekali...

And to teachers Cikgu Effa and Cikgu Ina..and principal Pn. June thanks for their support...


P/S : Cikgu kalo nak gambar yang lain2 nanti balik dari kg insya allah ummi will upload ya..

No comments: