Wednesday, August 5, 2009

Balik Kampung

Assalamualaikum..

Almost a week ummi tak update blog dek kerana tidak sihat dan juga perkara-perkara lain. Last weekend we went back to my hometown in Muar sebab ada family matters. Disebabkan bulan lepas kami hanya balik ke BP so this time we only went back to Muar...nak balik dua2 kampung tak cukup masa..so fair and squarelah kan..

Balik jer dari kg ummi terus demam..bukan sebab H1N1 but sebab salah urat..and maybe penat..

Anyway ni gambar2 waktu kami stop at R&R Dengkil saja bagi peluang anak2 ni main kat situ..

Amboi sukanya si kecik nih..

Yang nih apalagi dapat peluang main...sampai tak reti nak stop

Yang ni tgh bereksplorasi...

No comments: