Monday, August 31, 2009

Buka Apa Hari Ini..??

Assalamualaikum..

Hari ni ummi masuk dapur pukul 5pm..start ngan masak sup dulu..then ayah balik dari kedai dengan barang-barang so bermulalah projek menu buka puasa kami...

Menu : Nasi Ayam Berempah
Ayam Goreng ala KFC
Jemput-jemput udang with vege
Air Laici Sejuk

Siap masak jer tengok jam dah nearly 7.00pm.... aduh penat gak terkejar2 nih... Tapi ummi just jadi pembantu jer...nasi...ayam goreng ayah prepared ...ummi masak sup n jemput2...oh ya air..

So inilah menu istimewa di bulan ramadan...yang special2 nih kalo nak buat kena tunggu hari ayah tak kerja lah ...sebab tak larat nak masak sorang...nanti dengan si kecik yang nangis2... aduh kuah pun boleh jadi masin...macam lori garam tumpah... ^_^

So inilah gambarnya....ha apa lagi..bolehlah sediakan utk keluarga anda pula...

No comments: