Friday, August 21, 2009

Kecurian....

Assalamualaikum....

Dalam 4-5 hari ni ummi tak dapat online..ingatkan masalah biasa..rupa-rupanya..kabel telefon dicuri...baru sat ni jer ummi dapat online balik..rindu kat blog..selain dari tu ummi juga dapat tahu ada disruption pada internet service sebabnya ada kerosakan pada Asia Pasifik undersea kabel...so slow sket kalo browsing website hosted kat US and Northern Asia...(wah jadi pelapor TM plak ummi)... since I was not be able to online..so ummi leh concentrate siapkan case for kak lily..baru siap pagi tadi..nak tgk gambar??

Hehe kena tunggu my photographer amik gambar dulu...

Anyway dikesempatan ini ummi mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan yang mulia..ummi juga ingin memohon maaf kepada sesiapa sekiranya ummi ader melakukan kesalahan kepada anda semua..

P/S : Kepada pencuri kabel tu kalo Islam hai nak puasa dah esok..banyak2lah istighfar ngan taubat..sebab perbuatan anda menyusahkan orang ramai..

No comments: