Monday, September 28, 2009

Cerita Hari Ini

Assalamualaikum...

Wah...seminggu ummi tak online...kat kg line 3G pun tak clear...so kenalah tungu balik Rawang baru boleh update blog nih...Okay semua blogger sket2 ader update pasal cerita Hari Raya...Ummi pun nak update gak...tapi malas nak taip panjang2 so ummi update picture jerlah sket2...


Tahun ini beraya di kampung sebelah ayah...keluarga bahagia..Encik Rahamat dan Puan Seniwati bersama 8 orang anak, 3 menantu dan 5 orang cucu..


Gambar raya lagi..

Sepetang di Tanjung Emas Muar...sambil tunggu sunset..ni of courselah bila dah balik kg ummi di Muar...



Kami tunggu sampai sun tu betul2 setting down..

2 comments:

Ayu said...

Subhanallah, cantiknya sunset tu

Ummi-Izah said...

yer ayu...Allahu Akhbar..disitu kita dapat rasa kebesarannya...tapi yg gambar cantik kita tak perasan sgt in real sebab dia cepat turun...dah tangkap gambar baru nampak satu2 cantiknya