Wednesday, September 9, 2009

Cuba Teka?

Assalamualaikum..

Okay nari waktu kemas2 ummi nampak album lama..adalah sket2 gambar anak2 dlm bentuk hard copy...So jom kita teka siapa si comel si comel ini?

This is Moustoffa. Ni ler first time amik gambar semenjak lahir..waktu ni raya...waktu budak2 ni umur 1-3 tahun kami struggle sket...hp pun pakai hat lama nyer yg takder cam...camera pun takder so takderlah gambar mereka sgt.. Ye lah ummi tak kerja..ayah sorang jer so survive ler..


Moustoffa juga...sengih2 sampai basah mulut ngan air liur tapi bila dah scan tak berapa clear plak..
Born with 3.25 kg antara 3 boys apalah paling besar sekali...tapi dah besar ni kurus lah plak..Tgk dia nyorok bawah kerusi..


Ni umair...rasanya umur dia baru 5-6 bulan kot...first raya for him kat rumah atuk abahnya..

Ni Umair lagi..gambar kat rumah atuk abah...umur 1 tahun 1 sebulan...waktu ni ummi pantangkan Moustoffa kat kg..Tgk muka dia dlm gambar yg first...actually dia gelikan ikan dlm bekas tu...

Yg nih gambar cousin Umair...Amirul Husni Afendey..Now he is 11 years old stay ngan atuknya kat kg...


Okaylah saja suka2 masukkan gambar lama untuk kenangan ummi kelak...

2 comments:

Wan Anis Sorfina said...

comeinya mustoffa ~

Ummi-Izah said...

tu ler kecik2 comei...dah besar lain plak...