Friday, September 11, 2009

Mari Kita Teka Lagi...

Assalamualaikum...

Tengah godek2 laptop nak carik gambar Faiq, ummi terjumpa lak gambar raya tahun lepas...Cuba teka siapa sebelah Umair tu...sebenarnya dia ni cousin ummi, anak arwah Pak Andak (pakcik ummi adik kepada ayah)... dia ni sebaya ngan abang ummi yang sulung...


Before this Umair tak pernah jumpa dia...ummi just bagi tahu Umair siapa dia bila sekali sekala tertengok cerita yang dia lakonkan...yang paling Umair suka tgk of courselah cerita Pepaya yang mana dia ni jadik Borhan (kalau tak silaplah)... tapi bukan selalu tengok pun...amik gambar ni pun untuk kenang-kenangan Umair...waktu ni ummi takder blog lagi..

But last year kebetulan waktu dia datang rumah atuk abah , Ummi masih lagi berada di Muar...biasanya dia ngan family datang tiap2 tahun rumah ayah ummi ...tapi ummi sekeluarga jarang bump ngan his family..so apalagi Umair...amiklah peluang untuk beramah mesra dan terlebih lebih mesra..Moustoffa tak kisah pun..dia buat dek jer....Umair sanggup tunggu sampai dia ni balik seingat ummi till pukul 2 pagi kot...


So dia ialah Qazem Noor...ni nama glamer jer...kami sekeluarga tak panggil cenggitu sebab dari kecik dia ader nama timangannya...tak kuasa nak panggil nama glamer...nanti rasa macam cakap ngan orang lain plak... awal kemunculan dia berlakon ummi macam alah...dah glamer mesti dah berubah...tapi alhamdulillah he is still the same person ummi kenal sejak dari kecik sampai ler besor nih..takleh cerita lelebih nanti takut paparazzi amik citer masuk plak dalam majalah...manalah tahu kan..pastu ada tambah2 cite kata ni Umair anak dia plak hehehe...

Ummi tak follow pun cerita pasal dia...maklumlah memang tak ikut perkembangan artis pun...kalau masuk paper baru tahu cerita...so Ummi sekeluarga harap moga dia nih pandai jaga diri, agama dan keluarganya..

Note : GAMBAR INI ADALAH SIMPANAN PERIBADI GAMBAR KELUARGA TIDAK DIBENARKAN DI ULANG CETAK, DI SALIN DAN SEGALA APA-APA YANG BOLEH DILAKUKAN MENGGUNAKAN GAMBAR INI.

No comments: