Monday, October 19, 2009

Uncle Bad's Pencil Case

Assalamualaikum...

Hai sekarang ni dah jarang2 update blog sebabnya takder cerita menarik yg nak dikongsi bersama...kalau ada pun tak snap gambar..so cerita tanpa gambar kan tak menarik ....so ummi malaslah nak update kat sini...rutin harian seperti biasa..siapkan custom made order...and yg terlatest sekali adalah utk Uncle Bad...dia nak design ladybird like Auntie Lily punya...ummi buat tema ladybird but design tak samalah ada lain sket...taknaklah buat design yg samakan nanti boring plak...

Sekarang ni tgh siapkan Auntie Liza punya...dah 85% siap...kalo everything ok by Wed ni dah leh hand over tu her...kalo Ahmad buat perangai then lewat sketlah nampak gayanya...

Gambar ni snap pakai hp cam jer so takler secantik pakai DSLR...takperlah at least ummi ada simpan gambar my handmade product for my future reference kelak...maklumlah pelupa sgt nih...


Dah siap pack...baru amik gambarnya..

To Uncle Bad tengkiu for ordering this...Fiza tu nama his wife...

No comments: