Sunday, November 29, 2009

Alhamdulillah... Akhirnya dapat juga...

Assalamualaikum...

Hari ni hari 3 Aidil Adha ... masih ada lagi surau yang melakukan xtvt korban..tapi ummi bukan nak cerita pasal korban...

Alkisahnya nak citer pasal mendidam ummi since mengandungkan Faiq lagi tapi tak tercapai hajatnya... Apa hajatnya yer...? hehehe sebenarnya ummi mengidam nak makan burger king... Kami ni jarang sangat makan fast food apatah lagi bila start boikot2 tu... lagi pun pada kami fast food ni termasuk dalam kategori makanan mahal ...dulu waktu tak boikot pun dlm setahun cuma 3-4 kali jer makan..

Since BK nih tak termasuk dlm list boikot ( sebab tgk dlm list kroni Israel tu BK takder) so semalam waktu kami belanja barang dapur kat Giant Batu Caves , ayah pun lajaklah sket sampai ker Burger King kat Petronas Lingkaran Karak. Alhamdulillah thanks ayah penantian 2 tahun akhirnya berakhir semalam...

Ni gambar yang ummi snap kat sana pakai hp cam jer..


Ni lah yang diidamkan.. Whooper set..

Anak2 makan...

Aksi anak2 ummi...suka pakai crown BK ni..


Faces expressions by abang2 Faiq...


Alhamdulillah ayah belanja ummi n anak2..Thanks ayah..

5 comments:

Yati said...

Nyum-nyum, sedapnya whopper.
Ummi-Izah, sama lah kita kan, three boys. :)

Ummi-Izah said...

yer...yer...serupa 3 orang..insya allah cuba lagilah nanti yer kita ada rezeki adalah..

Diesha said...

amboi cedapnyaaaa....nak jugakkk...jauhnya BK tu ngan saya kalo tak..hehe nyum..nyum...

Ummi-Izah said...

hehehe nyum2..ni pun kira jauh gak tu..akak duk bkt beruntung sana tapi sebab mmg nak pi belanja takperlah..

Anonymous said...

hehe...nmpk mcm whopper blck papper jer?? dn set chicken fiesta jew..