Thursday, November 12, 2009

Bugslock Lagi..

Assalamualaikum...

Maaf yer kawan2..this is totally out of craft topic...ummi still tak berkesempatan nak open another blog just for ummi's product so kenalah tumpang kat blog umm chak nih...temporarily..

Ada sahabat bertanyakan tentang produk nih..so biar ummi bagi extra info sketlah pd potential buyer ummi...Bugslock nih ada expiry date..kalo tgk gambar bawah ni yang dlm circle tu menunjukkan expiration date utk produk nih...

Bila kita nak keluarkan band tu kita gunting kat tempat yg disyorkan sebab lepas pakai kita boleh simpan balik dlm bekas nih..Dalam pek nih ada satu zipper (alah mcm plastik ubat) so lepas pakai kalau kita storage elok dlm bekas nih or any seal container...effectiveness nyer insya allah leh guna sampai 240 hours atau bersamaan ngan 10 hari..


Dalam pek ni hanya mengandungi 1 band strip sahaja...

Terima kasih.

No comments: