Thursday, November 12, 2009

Monalisa...???

Assalamualaikum...

Ni email yang ummi dapat daripada seorang rakan...sahaja nak kongsi kat sini..

Kreatif sungguh mereka nih...tapi apa2 pun ilham ni Allah yang beri..So untuk kita sentiasa bersyukur atas apa sahaja bentuk nikmat yg kita dapat (ingatan untuk diri ummi).

------------------------------------------------------------------------

Artist assistants stand next to 3,604 cups of coffee which have been
made into a giant Mona Lisa in Sydney , Australia . The 3,604 cups
of coffee were each filled with different amounts of milk to create
the different shades!!


Curious jugak eh...ada black coffee, cappuccino, mocha apa lagi tah dia prepare just to make this picture..



2 comments:

Umma-ali said...

Aslm, memang hebat akal yang diberi oleh ALLAH pada kita, terpulanglah bagaimana kita nak gunakannya...Kalau untuk fikir atas kesejahteraan ummat, kita pasti diterimaNya...jika sebaliknya, kita samada berjaya atau tidak, tapi yg pasti di akhirat tiada kejayaan bg org yg tidak menggunakan akal dgn cara yg diperintahkan oleh ALLAH swt...

Ummi-Izah said...

waalaikumussalam...yer betul tu tu kak..