Wednesday, November 18, 2009

My threads cum apa2 saja organizer

Assalamualaikum..

Yesterday ayah captured some pictures using my stuff for his photography studies. So dah amik gambar apa lagi ummi nak post lah citer tu kat sini..memang hajat hati nak suruh ayah amik gambar pun tapi tunggu time dia free sket.

Ni sebenarnya my newly bought threads organizer beli kat Habby & Wools for RM28.90 termasuk 20 carters (kalo kat label dia kata ada 50 carters tapi err..cuma ada 20 jer). Waktu beli ni ayah bising kat ummi katanya buat apa beli organizer nih kat sini kan leh beli kat Giant lagi murah (hurmmm...ada ker jual kat Giant).

Anyway ummi suka sangat dapat benda nih sebab barang ummi tak bersepah lagi...lebih teratur walau nampak bersepah (teratur dari segi sumer barang ada kat sini tapi kat compartment masing2 hehehe).

Pinjam gambar ayah from his Flickr.

At the mean time ni saja threads yang ummi ada dan selalu gunakan so byk lagi tempat kosong..therefore I put my other stuff here i.e. buttons, needles, scrap felt and my left over threads..

My organizer... ^_^

4 comments:

Yati said...

Ummi-izah, sedap mata memandang dan tersusun barang-barang dalam organizer tu. :)

Ummi-Izah said...

hehehe tu lah yati senang nak carik sumer ada kat sini..

Ibtisamfarah said...

waa..bestnya..saya pun nakcarik gaklah..sungguh mengujakan dunia craft ni yer..oh ye ummi, jgn lupa participate dalam first giveaway saya..ada fabrics to give tau..ehehe..

Ummi-Izah said...

okies..okies thanks farah..tuan punya blog sendiri yg ngajak nih....hehehe