Monday, November 16, 2009

Sneak Peek My Ongoing Project...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah my boys dah sihat...but they are so tired...hari ni kami sehari suntuk di luar....dari satu bank ke bank lain...ke sekolah baru...ke jpn..haih sian kat anak2...tapi nak buat cam mana kena bawa sekali becoz baby sitter aka ummi yang ada urusan ngan bank so no choicelah and ayah plak drebarnyer...

Okay but ummi bukan nak citer pasal urusan yang amik masa berjam2 tu...ummi nak share pasal custom made order yang ummi tgh buat sekarang..

Sneak peek jer ni belum jadi pencil case lagi.

Order nih from Kak Linda..dia tak kisah image apa2 pun bleh as long as cute..so since ummi baru jer buat keychain cupcake ari tu so ummi rasa cuppies ni cute and never try it before for my applique...Ada dua lagi yang ummi kena buat...satu lagi cupcake and satu lagi (still tgh fikirkan ni ni utk boys)... yang cupcakes tu sumernya utk girls...Sekarang ni memang kering kontang idea..kadang2 nak matchkan color pun takder idea.. ^o^ ...

Kaylah that's all for tonite...esok kena concentrate balik pada keja.

2 comments:

Wan Anis Sorfina said...

aloh, comei comei.. ada cupcake! suke lah, two thumbs up!

Ummi-Izah said...

hehe tengkiu wan...