Sunday, November 15, 2009

Umair was sick...Now Moustoffa...

Assalamualaikum...

Semalam Umair sakit...petang tu dalam kul 3pm badan dia dah rasa panas2...ummi bagi ubat then malam tu ayah urut, menjerit2 lah si abang...alhamdulillah pagi ni ok...

Then since tengok dia dah ok ummi pun ajak ayah gi fraser hills...tak jauh dari rumah ummi dlm 80km jer..tapi kami tak sampai atas pun...half way jer kami patah balik...Sekarang musim hujan, kami nampak tanah2 dilereng bukit tu macam poros sangat and ada juga batu2 yang dah jatuh atas jalan raya...then ayah decided not to continue the journey, takut bila kami dah sampai atas then tak boleh turun.

So kami stop kat satu kawasan air terjun, ada binaan wakaf kat sini. So dapatlah ayah snap few pictures ni antara gambar Umair yg ayah snap...


Balik jer Moustoffa dah lemah longlai dalam kereta sibuk tanya bila nak sampai rumah...petang tu dlm kul 5pm dia dah ngadu pening kepala..ummi bagi ubat..picit sikit kepala dia then muntah..lepas makan muntah lagi...ayah picit badan ... now kami tgh monitor fever dia..insya allah doa besok dia dah oklah...

Anak2 ummi biasanya kalo demam sebab salah urat lepas ayah picit...next day insya allah ok..dalam seminggu nih 3 boys tu main lasak sangat..ha sampai demam2..

No comments: