Saturday, January 9, 2010

Experience Naik Ekpress Rakyat KL - Segamat

Assalamualaikum...

Lama sungguh tak update blog nih kalo tgk entry kat Craftzone, 3 weeks since my last entry...Nuffnang add pun dah merajuk takmo muncul...So ini kira entry pertama ummi untuk tahun 2010..Budak2 pun dah naik sekolah ...

Banyak perkara yang perlu ummi selesaikan, balik dari kg of course kena kemas rumah yelah seminggu lebih ditinggalkan...then persiapan sekolah anak2...email...farmville hehehe..so baru hari ini ummi dapat edit gambar2 tu...

Perjalanan naik keretapi ni seronok beza sgt ngan naik bas sebab tak jem...stop pun kejap2 jer kat station2 kecil so sapa yg nak turun tu kena ready cepat2 sebab train stop tak sampai 10 min for every station...satu lagi dlm train leh bebas berjalan maklumlah space besar kan compare tu bus or car...Kalo ada rezeki n masa maybe kami akan naik train utk destinasi yg jauh sket...

So ni gambar2 waktu trip kami tu...




No comments: