Monday, February 1, 2010

Entry ke 100....Baju Ghazi & My Label...

Assalamualaikum...

Hari ini entry pasal craft...Sebenarnya ummi nak update pada hari Jumaat tapi waktu upload gambar line blogger macam slow sgt so tertangguhlah till now. Ummi telah menyiapkan sepasang baju tido buat Ghazi...baju nih sebenarnya ikut design baju kurung Melayu tapi dipotong mcm blouse tanpa pesak dan kekek...dan Ghazi teramatlah sukanya train so ummi pun tampallah image choo choo train. Applique ni using felt.



Abangnya solat dia pun nak solat...Aksi anak-anak..

Satu lagi alhamdulillah ummi dah dapat label yang ummi tempah from zubaidah....washable and quality pun bagus dan harga reasonable...Dengan adanya label nih ummi dpt jimatkan banyak masa and hopefully productivity boleh meningkat ^_^

2 comments:

Sweetlilcraft said...

cantik baju dan label tu :)

Ummi-Izah said...

hehe mekasih ayu..tu lah sian yg kecik nih maknyer malas nak buat yg kolar2 so buatlah yg ala2 blouse..senang nak potong senang nak jahit...label mekasih tu lah tempah ngan zubaidah boleh basuh quality ok tepi2 nyer pun tak tertarik2 benang...