Wednesday, February 24, 2010

Selamat Hari Lahir Anakandaku Ghazi

Assalamualaikum..

Hari ini genap umur anakanda ummi yang bongsu 2 tahun..Kami meraikan harijadi Ghazi secara tertutup di tempat yang terbuka (bolehkah....boleh ajakan)...Beberapa hari ini ummi keletihan sedikit...menyiapkan blouse ummi sebelum ummi sekeluarga pulang ke kampung esok (biasanya kalo nak suh ummi jahit baju sure mesti seminggu sebelum balik kg hehehe...this one ummi akan update sekembalinya dari kampung yaa...

Malam ni takder idea sangat nak menulis so just tatap gambar jerlah yer...



Since ummi tak pandai nak decorate kek so kami tempah jerlah dari kedai kek...gambar train...fav ghazi...see kek gambar train..baju applique train ...hadiah pun train mainan...Tengok dia nangis coz ummi cuit2 aising tu kat muka dia pastu tangannya pun accidentally terkena kat aising ...cam geli gitu...

Takder tiup2 lilin pun just nyanyi pelan2 pastu potong kek...

Ummi dan ayah doakan semoga Ghazi menjadi anak yang beriman dan beramal soleh...Amin..

No comments: