Monday, March 22, 2010

Boys Collection - Completed Order

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah siap semua order Kak Linda dan terima kasih atas kesabaran beliau menunggu tempahannya siap..After this ummi akan stop sekejap menjahit pencil case until diberitahu kelak, sebabnya ummi nak start dgn project lain pulak...project hari guru insya allah kalo takder aral..


Untuk Faris ummi gunakan image gecko sebagai appliqué...and I hope Faris will like it..


Untuk Aiman ummi guna image figure playing football..Aiman is 15 yrs old and hopefully he will like it too...Tapi sebelum ummi start jahit pun ummi dah dapatkan approval from his generous aunt.

Thank u soo much Kak Linda for your support and patience while waiting for this order to finish..

3 comments:

Diesha said...

Ummi..guna kain apa ni..nice..soft je nampak... :)

Ummi-Izah said...

tu kain cotton canvas...permukaannya rata tak berbulu ..

Geerms said...

salam umi, nak tanya berapa rege pencilbox yang cute mute ni..TQVM