Friday, March 26, 2010

Multipurposes Zippered Pouch for Nad aka Kakcik

Assalamualaikum..

Few days ago ummi siapkan pouch utk kakcik, she is my sis-in-law yang belajar kat GMI Bangi. I've suggested few image to her tapi she preferred hers...So ummi follow jer image yg dia bagi...I hope she likes it..Fully lining yer..Size approximately 6 inch long x 4 inch height. Dijual dengan RM10 with satu appliqué image. Additional of 50 cent for every letters and 20 - 50 cent for embellishment depends pada jenis dan kuantiti.








Hehehe borrowed hubby's DSLR tuk amik gambar outdoor except gambar inside view tu..

3 comments:

yati_my said...

Ummi,
sekali pandang, nampak macam lether, bukan felt. Cantik!
Btw, sweetnya template baru blog Ummi. :D

TinyTini said...

betul mcm leather..cantikk..creative ummi!

Ummi-Izah said...

to yati and tini hehehe kalo tak bagi tau ummi pun tak perasan mcm leather...tu sebab ummi up kan sket contrasting kot so dia shining sket...thanks for the compliments ladies good to boost up my spirit in crafting and sewing ... ^_^