Thursday, April 1, 2010

Alexander Henry - Willow Grove in Rose

Assalamualaikum...

Alhamdulillah ummi dah dapat kain yang ummi order from Zura. Designer fabric Alexander Henry Collection 2009 - Willow Grove in Rose.. dan juga Kona Cotton (Blue). Kena tulis kat blog sebab nanti akan datang kalau ummi terlupa boleh refer kat blog...Yelah blog pun mcm diary juga kan...

This is my first purchased for designer fabric..Kainnya cantik dan kualiti pun bagus. Ummi tanya kat Umair nak buat apa kat kain nih..Nak buat baju ummi takder anak pompuan...nak buat dress jahitan dress belum mantop lagi...nak bagi kat org sayang sebab mahal...So Umair said "Apa kata ummi simpan kain nih, nanti bila dah ada baby pompuan baru ummi jahit" hehehe tersenyum ummi mendengarnya...So ummi akan simpanlah kain nih buat collection...sampai diberitahu kelak...


My lovely fabric..

The Collection...

6 comments:

Yati said...

Memang cantik kain tu.
Pandai Umair cakap.
Buat la skirt labuh untuk ummi sendiri. :)

Ummi-Izah said...

hehehe tingin gak yati tapi rasanya tak cukup kot..ummi beli just 1 1/2 jer hehehe

rohamia said...

woww...the colors r so nice..me like cottons....selalu jus cuci mata with fabrics from Shamijoux store...mostly the cottons she orderd frm Tanya,Amy butler, robert kaufman n byk lg...sgt rajin la..hehe

Ummi-Izah said...

yes color nyer memang cantik mia...I've bought this from zura..she too sell fabric from the designer u've mentioned

Shais said...

Salam Ummi Izah,

cantik...cantik, berkenan sungguh.
saya belum berkesempatan nak order kat zura.

terimakasih singgah ke blog saya.

Ummi-Izah said...

to shais hehehe saya sentiasa jengah blog sha..