Sunday, June 27, 2010

Bz'day Moustoffa, Sports Day and Kakcik.

Assalamualaikum..

Gambar sekitar harijadi Moustoffa..Kek dengan edible image upin dan ipin dan nasi ayam goreng ala KFC..Atas image tu ummi letak 2 nama Umair dan Moustoffa..Saja letak dua nama as Upin dan Ipin macam sinonim dengan 2 beradik nih..Mereka bukan kembar beza setahun tapi sangat rapat merekalah rakan ketawa, rakan main, rakan gaduh semuanyalah...So next year Umair akan melangkah ke darjah satu dan Moustoffa still lagi di tadika..so akan berpisah sementaralah 2 beradik ini..

Maaf yer kadang2 kerana kerajinan yang amat mengupdate status di FB membuatkan ummi kekontangan idea pula nak mengarang entry2 di blog kesayangan ini..So layan picture jerlah..


Semalam ummi sekeluarga ke UNITEN Bangi...Owhhh...tidak menghantar sesiapa2 untuk register course tapi pergi ke sana sebab menemankan ayah ke Sports Day companynya..Kami tiba dalam pukul 10 lebih dan berada di sana sampailah pukul 12 lebih..then berangkat balik...singgah Bukit Jalil drop amik sis-in-law and cousin-in-law..then merewang kat Times Square..

Audience tak ramai sebab dah berbagi-bagi tempat..

Ada acara bola..Team orange tengah warm up.

Ada acara balapan. Yeah team orange team ayah..

Ada telematch..
Ada swiming..kami sampai kat pool ni tengok dah takder competition lagi..abiss daaa..


Lastly kami duk ler kat stadium badminton nih..sebab kat luar panas sgt..ni pon match dah habis..yang ada orang tgh main badminton suka-suka jer..

Aksi si bongsu..boleh pulak dia baring2 atas simen..

Last but not least..Selamat hari Jadi Kakcik..eh sama harijadi ngan Maya 25 June..

Gambar semua tak edit so sorry kalo quality bad yer..malas nak mengedit gambar hatta nak letak watermark pun maleh..Gambar bz'day tu ikhsan editing oleh ayah...ummi maleh doh nak ngadap CS3.

2 comments:

SyahNur said...

seronoknye family day.. mesti enjoy kan!

Ummi-Izah said...

hehehe kalo family day company hubby lagi seronok nurul..ni sports jer..kami tak dijemput pun tapi saja ngengada pergi...lama tak tgk org bersukan..tapi seronoklah lagi2 time sorak2.. ^_^ thanks for dropping by