Monday, July 26, 2010

My Own Button Badge...

Assalamualaikum...

Hujan rahmat pagi2 nih...Alhamdulillah ummi sudah selamat terima button badge yang ummi tempah from Acu ... Seorang mama yang berbakat and she is doing freelance illustrator and digital portrait painting... So sesiapa yg nak tempah button, header and etc bolehlah visit blog Acu.

Mari tengok hasil kerja Acu dan selepas ini bolehlah ummi exchange button with my other crafter colleagues for marketing purposes..


All this while ummi memang dah ada satu blog just for my handmade and its been updated from time to time..cuma blog cerita ummchak lebih updated from ummchak store.. dan ummchak store belum diwar-warkan lagi ... Anyway boleh refer pada kedua-dua blog ummi if you need to find or get customized handmade just for your loves one..

7 comments:

Sweetlilcraft said...

comel kak :) nanti buat xchange banner. ayu leh add kat blog :)

Sweetlilcraft said...

eh..dah ada. ayu ambik ye. kita tukar banner :)

Ummi-Izah said...

thanks ayu..amik ler...ari tu pun ummi ingat nak grab button ayu tapi tulah tunggu button ummi siap..ok kita xchange..thanks

DIESHA said...

nak kene buat juga ni..bleh exchange gak...dah lama teringin nak ade satu... :D

Ummi-Izah said...

hehehe sila2 sha tempah ngan acu..dollie dia cute..nanti dah siap leh xchange ngan ummi

Wan Anis Sorfina said...

wow, own badge.. i loike!

Ummi-Izah said...

hehehe thanks wan