Thursday, July 8, 2010

Small Jersey for My Dearest...

Assalamualaikum...

Update ringkas. Ahad lepas sempat menyiapkan satu small jersey untuk ayah..ummi buat right away after team pilihannya menang..now hehehe dah kalah tak dapat masuk final...tapi bukan sorakan ejekan yer..apa2 pun macam kata petikan seorang teman di wall FB beliau ..German tetap dihati...cuba lagi German dimasa akan datang...Ummi bukan minat sangat ngan bola just tengok bila dah masuk semi final tu pun kerana ayah yang follow match World Cup nih tapi idok ler sampai dia tak tido pagi.. ^_^

Ada rupa ker ngan baju Si Klose tu...haha katalah ada...asal ada ropa sikit2 pun jadik ler... Memang kecik pun but this is not a keychain ker..hp charm ker..this is...a.....




yer baju untuk pendrive baru ayah..8GB cuma rega RM48 beli kat Low Yatt...haha murah berbanding ngan beli kat area Rawang nih..4GB dah RM40 lebih...sapa nak tolong belikan boleh...just bayar upah tukang beli yg kena redah jem ngan bayor duit parking moto dia waktu nun matahari kat atas kepala...hehehe kenapalah ummi mengarut yang bukan2 malam nih...



Speselnye baju kecik nih adalah pendrive tak perlu dicabut dari baju...just tolak baju ke atas hah dah nampak dan boleh cucuk ke port lappy or desktop..dan baju ini akan sentiasa tersarung dibadan PD sampailah ia tidak digunakan lagi...telah direka cewahh mcm hebat sgt plak..forgive me yaa friend..memang telah direka supaya baju nih tak terlucut dari pendrive tu .... thanks to my husband for the ideas..

2 comments:

Yati said...

Ummi-izah,
comel baju pen drive tu. German kalah la. :D

Ummi-Izah said...

haa kalah dah..ummi buat baju nih lepas german menang kalahkan argentina..hehehe