Friday, July 9, 2010

Sumbangan Quran, telekong, sejadah, tudung, etc

Assalamualaikum...

Pagi ini ummi terima email ini dari seorang sahabat dan ummi juga telah menelefon Ustaz Abdul Razak untuk mengesahkan email ini. Mengikut kata Ustaz Quran dah cukup, tetapi beliau masih memerlukan kain batik, kain pelikat, pakaian kanak-kanak dan lain2 lagi. Sila baca email penuh dibawah..

------------------------------------------------------------------------------------------------



From: Norul Affendy Mohd Sallehudin [mailto:norulaffendy@celcom.com.my]
Sent: Thursday, July 08, 2010 4:06 PM
To: norulaffendy@gmail.com
Subject: FW: Fw: Sumbangan Quran, telekong, sejadah, tudung, etc > Mohon
war2kan dan panjangkan pada rakan2/persatuan


Subject: Mohon bantuan rakan war war kan -Sumbangan Quran, telekong,
sejadah, tudung, etc > Mohon war2 kan dan panjangkan pada rakan2 - dari
ramlisdar

Saya mulakan dengan Bismillah ARRahman ARRahim
Setelah lama mencari2 tempat yang dapat di jadikan pusat pengumpulan
sumbangan yang sesuai.

Aktiviti ini lama di berhentikan kerana ketiadaan tempat untok di jadikan
collection centre.
Alhamdulillah akhir nya kita telah memperolehi tempat untok di jadikan
pusat pengumpulan barang2 berikut:

1. Al Quran
2. Buku kecil Juzzu Amma (surah2 pendek) -perlu dengan banyak
3. Sejadah sembahyang
4. Telekong perempuan - perlu banyak
5. Tudung perempuan - perlu banyak
6. Toys
7. Buku2 ugama
8. Pakaian yang baru dan baik serta maseh molek

Barang2 sumbangan boleh lah di hantar ke Masjid Subang Airport (Airport
Lama). Sebelom hantar sila talipon Ustaz Abdul Razak HP: 0192797558

Mohon maklumkan yang barang2 ini untok di hantar antara nya ke Sabah,
Cambodia dan Acheh atas nama TKO (ramlisdar)

Mohon chek dahulu sebelom menghantar sumbangan pakaian kerana masalaah ada
nya penyumbang yang kerap menghantar pakaian yang tak layak di derma,
saperti seluar burok, kain2 burok , pakaian yang dah koyak dan lusoh. Kalau
nak hantar yang baik dan molek , kami sedia menerima.

Penerimaan sumbangan di terima mulai hari ini sehingga 15hb Oktober 2010


Peringatan tarikh TUTUP ialah: 15hb Oktober 2010


Just in case Ustaz Razak tak ada di Masjid boleh contact isteri pada Ustaz
bernama Puan Salwa HP 0196221072 atau 0196149067

Sebab ustaz ni sebok sokmo.
Bila Ustaz tak ada nanti sila contact isteri nya pula.

HP Ustaz Razak 0192797558
Mohon dapat lah kira nya rakan2 war war kan dan panjang kan pada rakan2
akan permohonan sumbangan ini, sama ada website lain atau email.
Sumbangan ini tidak melibatkan wang tunai.
Agar lebeh ramai dapat turut serta menyumbang barang2 saperti yang terdapat
dalam list di atas

May Allah bless you



Thanks

wassalam

2 comments:

kakzaa said...

salam ummi..akak share yer info nihh...
moga2 sama sama dpt keberkatan..

Ummi-Izah said...

okay kak zaa dipersilakan memang untuk disebarkan pun email nih suapaya lebih ramai yg tahu..insya Allah amin