Sunday, August 29, 2010

My Raya's Craft...

Assalamualaikum..

Sorry dear friends...

Accidentally press the publish post button without an entry inside it...Haha maaf ye...Sapa2 yg baca tanpa apa2 posting maaf yer..

Okay lama tak berfelting...rindu juga...asik2 pegang kain jer kan...So just wanna share my kids activity..Kami buat mlm tadi 11pm - 1.30am..anak2 ni tak boleh tido and since all the family members were sitting at the table so ummi pun buatkanlah kad raya untuk dikaler oleh anak2..budget kan..ops memang kami tengah berjimat cermat sesangat..so sapa2 datang raya kat rumah minum air kosong jelah tanpa kuih raya ... boleh tak??

Comes together with this kad raya adalah my felt raya ornament @ ketupat felt..




Umair merajuk bila tengok kad Papa yang cantik...cantik ker?? cantiklah kat mata anak2 ummi..So I've promise him that I'll draw a new one for him..like now...now...errr..

Sebenarnya ummi prefer guna CS3 jer buat kad raya but my printer sudah rosak...and all the printing shop nearby pun, rosak printernya so terpaksalah melukis pakai tangan..bolehlah kan dari takder lansung...I've always remember, what my mom thought me when I was a little girl.. Ajar anak2 hantar kad raya pada atuk sebagai tanda ingatan pada atuk2....So ummi mewariskan pada anak2 ummi sekarang..Pakai cara lama yer pos...coz atuk2 depa takder email or fb hehehe..effort lebih sikit hantar pakai pos..

No comments: