Monday, August 9, 2010

Tukar Lagi????

Assalamualaikum...

Hehehehe yer...yer yer...saya tukar lagi blog template saya...yang ini pun mungkin akan ditukar juga kerana saya masih belum jumpa yg betul2 berkenan dihati...

Kali ini amik gambo makanan plak walaupun sebenornya ummi jarang buat entry pasal makanan...Tapi selepas ditukar baru teringat 2 hari lagi nak masuk ramadhan...kang hari-hari dok ngadap blog ummi .... dok berlagu-lagu pulak perut nih...maklumlah bulan puasa nafsu makan lain kan...Tu yang kalo pi bazaar ramadhan beli makanan ker kuih ker sampai berjenis-jenis tapi makannya sikit jer...Hehehe alhamdulillah ummi kuat makan so kalo beli memang make sure makan sampai habis (beli pun sebab memang cuma 1-2 jenis jer) . Sebenarnya pun ummi jarang ke bazaar ramadhan ..

Ah dah cerita pasal bulan ramadhan plak...maaf yer kengkawan terdistract plak..Okaylah saja nak membebel sensorang petang-petang cenggini.. Sebenornya nak suruh kengkawan tengok make over blog ummi nih.. Kalo ada iklan jangan lupa klik yer ^_^ . Terima kasih sebab baca bebelan mengarut ini.

No comments: