Sunday, October 31, 2010

Orientasi Tahun Satu Sekolah Taman Desa 2

Assalamualaikum,

Seperti tajuk di atas, hai skema plak ayat yer...oklah teruskan Umair akan bersekolah di Sekolah Taman Desa 2, Country Homes. Hari tu kami sempat ke sana, sebenarnya hari ini pun ke sana lagi sebab ayah nak install lampu kat rumah...okay...okay ...sambung balik..hari tu ke CH (Country Homes) then lalu depan sekolah so nampaklah banner nih. Alhamdulillah hati tergerak nak lalu depan sekolah, kalau tidak mati-matilah kami ingat orientation day bulan Dec seperti yang kerani sekolah cakap..



Seperti gambar di atas, tarikh pada 20 Nov...hai kena sama tarikh ngan ihtifal sekolah Umair dan Papa..nak kena confirm balik ngan cikgu ihtifal pagi ke petang..Kalo petang sempatlah, kalo pagi tak dapatlah Umair hadir ihtifal 6 tahunnya..Selamat melangkah ke tahun satu dan alam persekolahan sebenar.

1 comment:

ahlia azharjaafar said...

Salam ..awak duk country homes ye? Abg saya duk kat citu gak. InsyaAllah nti leh la dtg umah awak hehe...