Sunday, October 17, 2010

Ummchak Store

Assalamualaikum,

Hemmm...selepas sesi meluahkan rasa hari tu, lama juga tak update blog. Sibuk dengan perkara-perkara mencari pekerjaan. Rindu sangat nak berkraf ..insya allah kalo ada rezeki ummi start balik dalam masa terdekat. Just nak war-war hehe ummi baru update blog Store ummi.. Store ni pun dah lama ada cuma tak berapa dihebahkan.. Tapi takder barang barulah..Just masukkan barang lama di blog cerita ni ke blog store supaya lebih teratur. Anak-anak akan mula periksa besok, so ummi nak wish anak2 ummi buat yang terbaik and doa. Periksa tadika jer.

1 comment:

Mama Nuriel said...

Nuriel pun exam rini....semoga anak-anak kita semua ni dapat menjawap dengan jayanya...:)..insyaallah