Tuesday, November 23, 2010

Boxy Pencil Case & Multipurposes Felt Pouch Again..

Assalamualaikum,

Recently ummi dapat siapkan boxy pencil cases lagi dan Felt Pouch. So just wanna share the picture for promotion purposes.

Ordered by Sha from http://shazclozet.blogspot.com/. Hope she satisfied and this pouches dlm perjalanan berjumpa tuan baru, maybe besok baru sampai. Thanks for your purchase Sha.

Boxy pencil case - theme racing car.

Boxy pencil case - theme garden bugs for girl.

Dan kedua-dua pencil case ini tempahan kawan sekolah ummi, but pencil case ini masih dlm simpanan ummi lagi coz she has not reply me yet..maybe cuti kot hehehe. So Pn. Murni reply email saya kat fb tu yer..

More details for each product at my Ummchak Store.

5 comments:

Shaz Clozet said...

Salam Kak..dah dpt dah td 3 multipurposes felt pouch tu

One honest answer : comeynyerrrr..nak melayang je badan pas dpt pouch tu, sweet sgt

TQ kak :)

Ummi-Izah said...

Salam sha...

Alhamdulillah sampai dah yer..and tengkiu very muchie sebab suka..maaflah akak bungkus pakai paper cam bungkus ikan kering plak eik..sebab tak nak bagi barang tu bergerak2..takut rosak..tu yg selotape semacam jer.anyway terima kasih kerana membeli dan harga jual dgn harga yg diberitahu tu yer..

Shaz Clozet said...

Xpe janji barang cun hehe

next time nak beli lg ngan akak :)

Ummi-Izah said...

hehe thank you

Wan Anis Sorfina said...

*gag* tgk pouch comelllllll

contest tu dh tamat laa ummi.. org yg buat contest tu tamatkan contest awal.. huhuhu...