Monday, April 4, 2011

Extra Large Pinky Boxy

Assalamualaikum,


Yehaa, memang lama tidak mengupdate blog..macam biasa sibuk dengan anak-anak, rutin harian dan diri sendiri...Usia kandungan sudah mencecah 23 minggu..so semakin besar semakin letih tapi tak seteruk 3 bulan yg pertama...

Last week ayah was admitted to Pusrawi..due to chest pain. So before it was to late we both decided that ayah need to visit the hospital...So dok la sana 3 hari 3 malam..so segala urusan di rumah was under my care..and ummi pun tak berapa risau because ummi tahu condition dia is not that bad..alhamdulillah result out semua ok..cuma kena kontrol cholesterol level...tinggi sikit 6.8.

Hehe atas tajuk lain...bawah citer lain...biasalah since sekarang jarang update blog so bila dah masukkan entry...semua nak cerita...Ok kembali ke jalan yang benar..Ni yang ummi sempat siapkan baru-baru ni..order ni dah lama tapi kesian kat makcik ummi ni...maklumlah waktu order tu baru dapat tahu mengandung pastu dengan alahan lagi dan rutin harian baru so tak boleh nak co-op dengan order2...so banyak juga yg ummi reject sebab ummi tak nak customer tunggu lama...tu pun masih ada yg belum siap..

Pinky BoxyFront view - train coach and garden insects..


Back view - cuppies with butterflies..

Hope she likes it..

No comments: