Wednesday, April 20, 2011

Macam-macam kes

Assalamualaikum,

Cerita macam-macam tapi nak buat seringkas yg mungkin..pertama ummi dah siapkan case ni tempahan Ramlah dari Johor. Maaf kena cancel lagi 3 sebab takut lama sangat Ramlah menunggu..


Kedua...hai masalah rumah ni..mula-mula pasal geran sekarang pasal kes longkang2 yg tersumbat.. Rasa macam aish memang tak puas hati ngan developer rumah..Agak-agak kalau lepas ni keadaan jadik teruk ummi nak cerita pasal developer ni kat blog biar potential buyer lebih berhati-hati..

Yer dan hari ini juga motor En. Ayah pancit...alhamdulillah waktu balik dari hantar Umair sekolah, bukan kat tengah jalan...Minta Allah tabahkan hati kami dalam menyelesaikan masalah2 ini..amin

3 comments:

NoEn said...

sabar yer ummi...erm rumah baru ke?

Anak Pendang Sekeluarga said...

jemput memberi pandnagan pada artikel terbaru sy..mana tahu mungkin kita ada pandangan yg berbeza..t.kasih

Ummi-Izah said...

terima kasih NoEn maaf yer lambat reply...baca kat email past terus lupa pasal komen ni...and thanks sebab jadik follower..

to anak pendang insya allah