Wednesday, June 29, 2011

Sambutan birthday Moustoffa yang serba sederhana

Assalamualaikum,

24 Jun lepas adalah birthday Moustoffa. Anak ummi no 2. Genap umurnya 6 tahun. Ummi cuma masak sikit-sikit beli kek and buat makan-makan sendiri. So far tak pernah lagi buat birthday party untuk anak-anak. Tengoklah kalau ada rezeki lebih dan ada upaya nak jugak buat makan-makan untuk jiran-jiran waktu birthday anak-anak.

Since kat area CH ni tak byk kedai bakeri Islam, yang ummi jumpa cuma satu and kedainya pun tak banyak choices so kek ini jelah yang ummi order. Ingatkan nak order gambar Ben 10 ker Boboi Boy ker..takderlah plak.. Tapi takper tuan badan still suka dapat kek..


Birthday Cake...kena letak nama sumer2 supaya tak gaduh....


Menu ayam goreng berempah, nasi lemak dan sambal sotong..Nasi lemak fevret Papa @ Moustoffa.


Birthday Boy posing laa pulak....


Ahmad dah tak sabar...Dan cuit-cuit aising.

Usia kandungan pun dah masuk 36 minggu...Anak-anak pun dah tumpangkan jiran pergi dan balik sekolah..So buat rakan-rakan blogger yang rajin singgah-singgah sini doakanlah semoga ummi selamat bersalin nanti dan dipermudahkan segalanya..

2 comments:

NoEn said...

Happy birthday moustoffa..semoga menjadi anak yg soleh..buat ummi semoga selamat untuk kelahiran kali ini

Ummi-Izah said...

Thanks Noen ^_^