Friday, September 9, 2011

Cerita-cerita Hari Raya 2011

Assalamualaikum,

Lama sudah tidak mengupdate blog...semenjak..Adzbin Muaz lahir jarang2 dapat online...raya tahun ni tidaklah semeriah macam raya yang biasa maklumlah berpantang di bulan Ramadhan...jadiknya tidak terasa kemanisan Syawal..

Adzbin Muaz pun dah berusia sebulan lebih..dapat prolonged Jaundice...tapi alhamdulillah semenjak balik raya ni...ummi tengok he is recovering...mata pun dah biru...kulit pun nak cerah balik..ummi pun tak sure kulit Muaz sebenarnya kaler apa...waktu lahir hingga 6 days cerah...then gelap...now sawo matang..tak tahulah kalo esok lusa ada berubah lagi ker..

Tahun ni ummi berpantang raya di BP..meh tengok gambar dan keletah anak2 dan sepupu mereka..

Ahmad & Qayyum

Ahmad & Qayyum pose lagi.


Ahmad Faiq Ghazi


Qayyum Muhaimin


Aksi apalah Umair tengok buat nih..


Ahmad


Get ready for the shoot!!


1...2....3....klik...klik...

Sayang tahun nih tak dapat snap picture pun kat Muar...sampai jer Muar...abang ummi yang sulong dan anak sulongnya kena chicken pox...consider teruk jugaklah..so tak rasa lagilah meriah raya di Muar..

Apa-apa pun Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari ummi sekeluarga...dan juga dari Ummchak Store..

No comments: