Saturday, September 24, 2011

Ring Sling or Baby Carrier

Assalamualaikum,

Today Ummi sekeluarga pi Midvalley, itupun tak dirancang sebab waktu jalan ke Shah Alam ternampak Ekspo Renovation... So lepas tengok2 kat SSF Shah Alam...kami terus pi sana..

Sebab malas nak tunggu elevator...so kami tak ler letak Muaz dalam stroller...Aduh rasa cam nak patah pinggang...nak tercabut bahu...rasa nak demam pun ada malam ni...pulak tu ada 3 lagi open house lum pi...

Tak larat nak dukung Muaz lama-lama....badan pun dah semakin semangat..So sedang berkira-kira...nak beli ring sling or baby carrier...so far I've baby carrier...tapi hat yang murah2 tu lah...pakai tak lama....tak sampai setahun pakainya...waktu tu beli utk Ahmad ... tu pun dah tak tahu letak mana...