Tuesday, January 18, 2011

Lamanya...

Assalamualaikum,

wah lama sungguh tak update blog tengok last entry pun last year..Semua cerita yg ummi nak update pun dah basi sebab dah lepas..manakan tidak bila nak update blog atau surf jer amik masa sampai 1/2 jam utk load satu page...wahhh tension...angkara line celcom yg slow yg amat...dulu2 waktu baru pindah ok...tapi bulan nih rasa cam teruk sgt...mungkin dah makin ramai yg guna 3G so line pun semakin melembap..

Ummi cuma dapat update ringkas pasal ummi di FB itupun amik masa gak..

Umair dah start sekolah so ummi semakin sibuk pagi petang amik dia pergi dan balik sekolah..dengan alahan mengandung yg belum berkurangan...dugaan..dugaan..

Nak update pasal order yg lepas pun tak dan...nak cerita pasal betapa gembiranya ummi menikmati makanan kegemaran sewaktu pulang ke kampung pd bulan dec yg lepas pun tak dan..

Untuk pengetahuan semua ummi dah slow down sikit dengan tempahan..ini kerana keadaan dan masa yg tidak mengizinkan sehingga diberitahu kelak...terima kasihlah pada pelanggan2 yg sentiasa memberi sokongan kepada ummi..

Ada masa dan kesempatan ummi akan cuba sentiasa update perkembangan terkini.