Friday, March 2, 2012

Selamat Hari Lahir - Ahmad Faiq Ghazi 4 Tahun

Assalamualaikum,

Kebetulan En. Ayah tengah on kan blognya di screen so ternampaklah gambar Ghazi..terus ummi teringat belum update lagi entry bz'day Ghazi kat blog..kenangan untuk hari kemudian..dalam tempoh setahun sahaja...begitu jauh perbezaan fizikal dan mental yang telah Ghazi lalui...anak-anak kecil ni nampak betul perubahannya...ummi yang tengok Ghazi hari-hari kadang-kadang tak perasan perubahan ini...itu yang kena simpan kemas2 di blog Ummchak..

Okay...24 Februari 2012 yang lepas genap umurnya 4 tahun..Tahun ini buat lain sikit...pi potong dan makan kek kat kedai jer.... Yang special lagi sebab ummi belanja...hehe...So far ummi tak pernah buat birthday party untuk anak-anak..tapi ummi rasa bukan buat birthday party saja yang menunjukkan kita sayang kat anak-anak kita...banyak lagi cara lain...ummi dulu kecik-kecik pun takder nak celebrate-celebrate ni..Emm mesti ada yang kata...tu zaman bila...laa ni zaman bila...emm yang penting ingatan utk anak-anak itu ada...

Ummi tampalkan bukti kenangan hari itu di sini..

Ghazi...setiap seorang 1 makan different slices of cake...En. Ayah makan aiskrim..

Posing masing-masing.

24.02.2012 - Ahmad Faiq Ghazi turn 4 years old..

No comments: