Monday, December 2, 2013

Cerita Terry Fox 2013

Assalamualaikum,

Yesterday 1 december 2013..we participated in Terry Fox Run again.. Ini kali kedua. First time was last year.. Bertolak dari rumah pukul 7am...sampai Tasik Titiwangsa dalam pukul 7.35-7.40am.. kami main parking je di parking lot staf istana budaya...dah banyak-banyak kereta semua masuk situ, takut pula kalau depan lagi takda parking pula..kami pun bukan selalu ke tasik ni, so mcm ingat2 lupa berapa jauh tempat parking dengan tempat event..

Boleh tahan juga jauhnya kalau menapak..ini dah kira warm up jugalah..sampai di tempat berkumpul..En. Ayah pergi register di booth company dia..Ambil goodies bag..then tunggu sekejap...then start warm up balik then acara pun bermula. Kami pun lari juga but the other way around...sebabnya belum apa-apa lagi En. Ahmad yg kecik ni dah melecet kaki dek kerana perjalanan yg jauh tempat parking kereta dan tempat berkumpul.

Tapi boleh pulak nak balik ke kereta kami mcm salah jalan...end up kiranya kami dah mcm jalan sama dgn participants yg lain...emmm terpaksa pula mendukung Si Ahmad di belakang. Rasa mcm nak tercabut pinggang. Tapi walaupun kami tak dpt lari sama, but to be there early in the morning and from Rawang rasanya dah cukup untuk kami sama-sama menyokong tujuan larian ini dianjurkan.

Insya Allah kalau tiada aral kami juga akan menyertai mana-mana charity event for the good cause. Selain untuk tujuan yg baik dapat juga mengeratkan hubungan kekeluargaan antara kami dan membentuk nilai-nilai murni pada anak-anak.

My soulmate.. :-)

Ramaikan...all in whites

Hehe tuuu kami di hujung sinun...




No comments: