Friday, October 31, 2014

Hello Kitty Crochet Book by Amigurumei Malaysia

Assalamualaikum.,

 Sapa yang tak suka hello kitty kan...watak  Sanrio....susah rasanya nak dapatkan pattern hello kitty..kalau ada pun di internet dlm bentuk diagram..kalau pandai bolehlah bacalah...tapi ummi tak berapa pandai baca diagram..simple diagram utk amineko bolehlah sbb dia bulat...kalo yg oval ni selalu fail...dulu waktu ummi baru-baru nak belajar amigurumi punyalah susah nak cari buku amigurumi ..yang ada pun yang biasa-biasa yang tak berapa cute..Kinokuniya..Borders...Excess semua tak byk collection amigurumi especially ciptaan orang Jepun..now grab this chance..buku crochet Hello Kitty yang comel serta beberapa watak Sanrio yang lain..

Buku ditulis oleh Lee Mei Li  atau dikalangan pengait digelar Amigurumei..even blog Amigurumei pun ada di Craftzone ni..well known internationally..

 Buku crochet Hello Kitty dijual secara ekslusif    di Kinokuniya, Suria KLCC atau boleh juga beli melalui amazon. Tapi dah ada di bookstore baik beli kat bookstore je kan..tak perlu nak tunggu lama lagi.

 Credit goes to Amigurumei's Instagram for all the pictures below..

The book.


Cute amigurumis by Mei

Don't forget to meet Mei on 9 Nov at Kinokuniya

 Sharing is caring.. :-)















No comments: