Saturday, November 14, 2015

Crocheted 3D Roses Brooch..

Assalamualaikum,

Happy weekends uolls. Ni project kecil-kecilan yang sempat ummi usahakan. Time tunggu En. Ayah mancing, ummi keluarkan hook than siap sekuntum. Project ni fun because you don't really have to count. Kalau you kait amigurumi you kena concentrate, takut salah count jadi lain pula bentuknya. This is kait jelah nak ingat paten pun very the easy haha.

Siapa nak beli bolehlah PM ummi kat fb . Kat tepi blog ni ada widget fb kan. Klik je situ dan pmlah saya. Harga mampu milik. Mana tau ada founder tudung shawl ke bawal ke berkenan nak borong bolehlah contact ummi.

Warna ini tak sama yer dgn warna asal atas sbb pengcahayaan. Yang ini dah siap dgn pin brroch di belakang.

Model tak berbayar sedang menggayakan dgn tudung square. Selain daripada cantik digayakan sebagai aksesori tudung , bunga ni sesuai juga dijadikan sebagai aksesori tambahan. Letak di beg ke ..nak buat headband ke..mcm-mcmlah kalau uolls kreatif. Ingat ya kalau berkenan pm ummi kat fb :-)










1 comment:

KLG said...

Thank you for sharing in this article
I can learn a lot and could also be a reference
I hope to read the next your article updates

[-] KLG